Yritys

SP Polymeeri Oy

S.P. Polymeeri on luotettava yhteistyökumppani. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti kaikissa tuotantoomme soveltuvissa muovituoteasioissa, on kyseessä sitten jo entuudestaan tutusta vakiotuotteesta, tai vaativaan käyttötarkoitukseen tarkoitetusta täysin uudesta tuotteesta. Takaamme asiakkaallemme laadukkaat tuotteet nopeasti sopimuksen mukaan perille toimitettuina.

Yhteisellä suunnittelulla S.P. Polymeerin kanssa asiakas löytää aina sopivan ratkaisun muovituotetarpeisiinsa. Oma muottivalmistus tehtaallamme mahdollistaa asiakkaallemme myös yksilöllisen räätälöidyn palvelun.

Asiakkainamme on suomalaisia eri alojen teollisuusyrityksiä, esim. pakkaus- ja huonekaluteollisuudessa ympäri Suomen.

Historia

S.P. Polymeeri on Vammalassa (nyk. Sastamala) vuonna 1962 toimintansa aloittanut ja nykyisessä muodossaan vuodesta 1997 lähtien toiminut muovialan tuotteita valmistava yritys.

Toiminta

Tuotannon pääpaino on pienten ja kevyiden suulake- ja ruiskupuristettujen muovituotteiden alihankintatyössä, mutta myös omia tuotteita kehitellään jatkuvasti. Tuotteiden raaka-aineina käytetään alalla tunnettuja kansainvälisiä materiaaleja.

Sijainti

Yritys sijaitsee Sastamalassa, Hopun teollisuusalueella, jossa sillä on 350 neliömetrin suuruiset omat tuotantotilat ja toimiva kone- ja laitekanta. Yhdessä ammattitaidon kanssa nämä luovat hyvän pohjan tuotannolta vaadittavalle hyvälle laatutasolle.

Ota yhteyttä